Uncategorised

Pannon-Protect
Faanyagvédelmi, Környezethigiéniai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Elérhetőségeink:
Cím: 2013 Pomáz, Hunyadi u. 5.
Hungary

Telefon: +36 (26) 325-554
               
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitva tartás:
hétfő - 8-tól 17-ig;
péntek - 8-tól 15-ig;
minden más munkanapon - 8-tól 16-ig.

Általánostól eltérő nyitvatartások:

március 25-én áramszünet, zárva vagyunk, csak ügyeletet tartunk, csak a mobiltelefonok élnek.

március 26-án nyitva vagyunk 8-tól 15-ig

Húsvét péntek, szombat, vasárnap, hétfő - zárva vagyunk.

Munkatársaink telefonon és e-mailen folyamatosan elérhetők, megkeresésre visszajelentkeznek.

 Írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címre,
vagy hívjon minket munkaidőben a +36 26 325 554 telefonszámon.

 

Cégünk élelmiszerhigiéniai szolgáltatása
 
Vágóhíd
Ha együttműködik a Pannon-Protect Kft.-vel, cége valószínűleg nem fog higiéniai problémákkal küszködni. Számos szolgáltatást és felvilágosítást nyújtunk, amelyek segítségével átláthatja, ellenőrizheti vállalata higiéniai állapotát.
Gondoljon arra, hogy egy cégnél a magas higiéniai színvonal motiváltabb alkalmazottakat és elégedett vevőkört eredményez.

A PANNON-PROTECT FŐ FELADATA A PROBLÉMÁK MEGELŐZÉSE.

Kidolgoztunk egy higiéniai programot, minden olyan vállalatnak, amely valamilyen módon élelmiszerekkel foglalkozik. Ebbe a programba tanácsadás, átvilágítás és számos megelőző tevékenység tartozik, többek között élelmiszer higiéniai oktatás is.
A Pannon-Protect "alapmegállapodást" kínál Önnek, amelyet a későbbiekben különböző kiegészítő szolgáltatásokkal tehet teljessé.
A megállapodás alapján végzett munka hatékony védelmet nyújt a kártevők ellen, valamint igen magas higiéniai és termékvédelmi színvonalat biztosít. Olyan higiéniai szintet érhet el, amely egészséges környezetet és az élelmiszerek tökéletes védelmét biztosítja.

A HIGIÉNIAI PROGRAMOT AZ ÖN CÉGÉNEK TEVÉKENYSÉGÉRE SZABJUK.

Annak érdekében, hogy a Pannon-Protect olyan programot javasolhasson, amely az Ön vállalatának leginkább megfelel, először alaposan megvizsgáljuk helyiségeik higiéniai állapotát. Tüzetesen ellenőrzünk mindent a padlástól a pincéig, hogy rábukkanjunk a veszélyes területekre.
Feljegyezzük, hogy milyen intézkedésekkel akadályozhatjuk a kártevők megtelepedését valamint, hogy mit szükséges megtenni a jó higiéniai állapot megteremtéséért. Mi mindent objektíven, "friss szemmel" látunk. Nem befolyásol minket partnerünk tevékenysége, egy adott helyzet esetleges megszokása stb. Ez hatalmas előnyt jelent az átvilágításnál. A kész elemzés alapján kidolgozzuk az Önök számára legmegfelelőbb higiéniai programot. Az elemzés elkészítése díjtalan.

A DOKUMENTÁLT PROGRAM HATÉKONY ELLENŐRZÉST BIZTOSÍT.

A higiéniai program része számos vizsgálat, amelyet speciálisan képzett szakembereink végeznek el.
Az ingyenes elemzésben meghatározzuk, hogy hány ilyen vizsgálatra van szükség. A vizsgálatok során egy, a partner igényeinek megfelelő ellenőrzési listát követünk. Annak érdekében, hogy csökkentsük a kártevők megjelenésének és elszaporodásának esélyét, speciális vegyi- és mechanikus csapdákat helyezünk el. Ezek korán jelzik a kártevők esetleges előfordulását és egyúttal gátolják az épületekbe való bejutásukat is. A pontos dokumentáció jó áttekintést és ellenőrzési lehetőséget biztosít a higiéniai színvonal javítására. A felmerülő problémák gyorsan és a lehető legalacsonyabb költséggel oldhatók meg.

A PANNON-PROTECT KFT HIGIÉNIAI PROGRAMJA A KÖVETKEZŐKET NYÚJTJA.

1. Veszélyeztetettség elemzés, azaz átvilágítás, mely felderíti a veszélyeztetett területeket az élelmiszer raktárban, egyéb helyiségekben és berendezésekben. Ez az elemzés szolgál a későbbi megállapodás alapjául.

2. Megelőző ellenőrzések - a megállapodás teljes áttekinthetőséget biztosít. Felderítjük a különösen veszélyeztetett területeket, melyeket megfelelő számú vizsgálattal ellenőrzünk. Feljegyzünk minden észrevételt és javaslatot. Mindent dokumentálunk, a dokumentációt a Pannon-Protect-el állandó kapcsolatot tartó higiéniáért felelős munkatársuk az Önök számára megőrzi.

3. A megállapodáson felül a következő külön szolgáltatásokat nyújtjuk szükség szerint:

a.) Higiéniai ellenőrzés
Kvalifikált élelmiszervizsgálatokat végzünk és hasznos tanácsokat adunk a teendőkkel kapcsolatban. A dokumentálás segít a higiéniai munkák irányításában és javításában. Ellenőrző listánk tartalmazza az élelmiszer kezelése és tárolása körül előforduló kritikus pontokat.

b.) Hőmérséklet ellenőrzés

Ez az ellenőrzés azt jelenti, hogy megmérjük a hőmérsékletet a kritikus pontokon, mint például a tároló helyiségben hűtő, fagyasztó, száraz raktár stb. Digitális hőmérőkkel szúrópróba szerűen mérhetjük az áruk hőmérsékletét. Indikátorokkal kideríthetjük a nem kívánatos hőmérséklet ingadozásokat.

c.) Tisztasági ellenőrzés

Ez az ellenőrzés abban segít, hogy a vállalat munkatársai megszabaduljanak régi beidegződéseiktől és magától értetődővé váljon számukra a magasabb higiéniai színvonalhoz való alkalmazkodás. A takarítással kapcsolatban segítő tanácsokat adunk, és mikrobiológiai tisztaság-ellenőrzést vállalunk amit úgynevezett nyomólapokkal végzünk.

d.) Mikrobiológiai elemzésPékség
Ellenőrizzük az élelmiszereket és esetenként a vizet az Önök saját ellenőrzési programjának segítségével. Az elemzéseket külső laboratórium ellenőrzi, majd visszajuttatjuk azokat javaslatainkkal együtt.

e.) Élelmiszerhigiéniai személyzeti képzés

Az Önök munkahelyén tartjuk meg a képzéseket, amelyek az élelmiszerhigiénia területén alapvető és gyakorlati tudást adnak. A továbbképzés testre szabott és célja, hogy megmutassa a higiénia, a minőség és a termékbiztonság közti összefüggést. Gyakorlati feladatok segítségével a résztvevőknek rálátási képességet nyújtunk az élelmiszerhigiéniára, arra sarkalva őket, hogy megváltoztassák hozzáállásukat és bevett szokásaikat. A kurzust a svéd Élelmiszeripari Hivatal dolgozta ki, a SAMS-sel (Nagyüzemi Tanácsadó) együttműködve.

Hosszú távon azok a legelégedettebb partnereink, akikkel a legkevesebbet találkozunk. Ők ugyanis leküzdötték higiéniai problémáikat. Amennyiben igénybe veszi megelőző szolgáltatásainkat, Ön is csökkentheti a költséges működési zavarok, a kártevők és az esetleg elégedetlen vevők által okozott problémákat.

Kérjük, higiéniai programunkkal és tanácsadásunkkal kapcsolatos bővebb információért vegye fel a kapcsolatot a Pannon-Protect Kft-vel.

Épületeink - lakó-, tároló-, munkahelyiségeink - falazatának és légterének nedvességtartalma folyamatosan változik. Az időjárással együtt változik a levegő páratartalma, változhat a talajvízszint, vagy a talaj szellőzése, romlik az épület falazata, vízszigetelése, végül történhetnek kisebb nagyobb jelentős vizesedéssel járó balesetek, katasztrófák (csőrepedés, árvíz).
Corroventa légszárító gépek
A Pannon-Protect Kft. saját és külső szakemberekkel, szakkivitelezőkkel együttdolgozva nagy tapasztalattal rendelkezik vizesedések kiváltó okainak megszüntetésében. A csapadékvíz elvezetése, a talajvízszint süllyesztése, a falazatok szigetelése, szárítása, lélegzővé tétele többféle műszaki megoldással, vegyi anyagok felhasználásával lehetséges, de a megfelelő, hosszú évekre szóló és lehetőleg nem túl költséges megoldás tervezése és megvalósítása nagy tapasztalatot igényel.

A kiváltó okok megszüntetésén kívül, a kár mérséklésére is szükség van, a falazatok, berendezési tárgyak, tárolt anyagok nedvességtartalmának csökkentésére. A temészetes száradás annál gyorsabb, minél szárazabb levegő veszi őket körül, azaz a száradást jelentősen felgyorsíthatjuk, ha környezetük levegőjének páratartalmát folyamatosan alacsony szinten tartjuk. De előfordul, hogy egy helyiség új funkciója, a tárolt anyagok miatt szükséges a szárazabb légtér. Ezekben az esetekben segít a Pannon-Protect Kft.-nél kölcsönözhető Corroventa szárítógépekkel elvégezhető légszárítás.

A Pannon-Protect Kft. szakemberei a nedvesedések, vizesedések megszüntetésében, és a károk mérséklésében egyaránt segítséget nyújtanak ügyfeleiknek. Corroventa légszárítógépek segítségével.

Corroventa légszárító gépek

A CORROVENTA légszárító berendezések széles felhasználási lehetőséget biztosítanak bérlőink, vásárlóink számára a következő területeken:
  • csőtörések, beázások során keletkezett falnedvesség megszüntetése
  • építőipari munkák során a száradás felgyorsítása
  • mezőgazdasági termékek (gyümölcsök, virágok) szárítása
  • a tüzi víz által okozott nedvesség eltávolítása
  • egyszóval minden olyan területen, ahol fontos a páratartalom alacsony szinten tartása
A CORROVENTA CTR típusú forgótárcsás szárítóberendezések energiatakarékosak, nagy kapacitásúak, ugyanakkor kis helyet igényelnek. A forgótárcsás technológiának köszönhetően folyamatosan biztosítják a száraz levegőáramlást és vezetik ki a páratartalmat a célhelységekből.

A gépek működési elve: 
Az adott helységből a készülék a ventilátor (G) segítségével beszívja a nedves levegőt (1), mely áthalad a szűrőbetéten (3). A szűrőbetét után jelentős része visszajut a helyiségbe száraz levegő formájában (5), egy kisebb része pedig felmelegítés után a szűrő párátlanítását látja el és a kültérbe vezető csövön keresztül távozik a kivont páratartalommal együtt. A szűrőbetét szárítóanyaga szilikagél, mely súlya 40 %-ának megfelelő páratartalmat képes megkötni és a folyamatos kiszárításnak köszönhetően szinte korlátlan ideig használható.
 
A gépek műszaki jellemzői:
Műszaki jellemző CTR 100 CTR 150 CTR 200 CTR 300 CTR 400 CTR 600
Szállított levegő mennyisége (m3/h) 130 150 225 300 300 600
Regenerálásra fordított energia (W) 600 800 1000 1500 1900 2x1900
Áramfelvétel 685 885 1200 1780 2180 4360
Súly (kg) 12 15 23 23 23 52
Elérhető nyomás (Pa) 350 350 550 550 550 550
Páraelvonó képesség 20 °C-on, 60 % relatív páratartalom mellett (l/nap) 10 14 22 30 35 70
 
A gépek kölcsönzési díja:
Típustól függően (a típust a szárítás jellege határozza meg)
4000 - 5000 Ft + ÁFA (db./nap)
Minden megkezdett naptári nap egész napnak minősül.
Budapesten kívül a gépek bérleti díja 68 Ft./km kiszállási pótlékkal egészül ki.
A fenti kölcsönzési díj tartalmazza a gépek helyszínre szállítását, beüzemelését és elszállítását, de nem tartalmazza az állandó helyszíni felügyeletet és a gyűjtött víz eltávolítását.

Érdeklődés, szaktanácsadás az alábbi telefonszámunkon: +36 26 325 554, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Az aktuális árlistát kérésre megküldjük Önnek.

A Pannon-Protect Kft. az éves szinten nagyobb mennyiséget vásárló nagyfelhasználók, ill. viszonteladók részére

10, 12, 14, 16 százalék árengedményt biztosít a vásárolt mennyiségtől függően.

Részletek letöltése

Segédletek

FAANYAGVÉDŐSZEREK ÉPÍTŐIPARI FELHASZNÁLÁSA
Tervezési segédlet letöltése .PDF formátumban.

Ingyenes letöltés

Lap tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com