Épületeink - lakó-, tároló-, munkahelyiségeink - falazatának és légterének nedvességtartalma folyamatosan változik. Az időjárással együtt változik a levegő páratartalma, változhat a talajvízszint, vagy a talaj szellőzése, romlik az épület falazata, vízszigetelése, végül történhetnek kisebb nagyobb jelentős vizesedéssel járó balesetek, katasztrófák (csőrepedés, árvíz).
Corroventa légszárító gépek
A Pannon-Protect Kft. saját és külső szakemberekkel, szakkivitelezőkkel együtt dolgozva nagy tapasztalattal rendelkezik vizesedések kiváltó okainak megszüntetésében. A csapadékvíz elvezetése, a talajvízszint süllyesztése, a falazatok szigetelése, szárítása, lélegzővé tétele többféle műszaki megoldással, vegyi anyagok felhasználásával lehetséges, de a megfelelő, hosszú évekre szóló és lehetőleg nem túl költséges megoldás tervezése és megvalósítása nagy tapasztalatot igényel.

A kiváltó okok megszüntetésén kívül, a kár mérséklésére is szükség van, a falazatok, berendezési tárgyak, tárolt anyagok nedvességtartalmának csökkentésére. A természetes száradás annál gyorsabb, minél szárazabb levegő veszi őket körül, azaz a száradást jelentősen felgyorsíthatjuk, ha környezetük levegőjének páratartalmát folyamatosan alacsony szinten tartjuk. De előfordul, hogy egy helyiség új funkciója, a tárolt anyagok miatt szükséges a szárazabb légtér. Ezekben az esetekben segít a Pannon-Protect Kft.-nél kölcsönözhető Corroventa szárítógépekkel elvégezhető légszárítás.

A Pannon-Protect Kft. szakemberei a nedvesedések, vizesedések megszüntetésében, és a károk mérséklésében egyaránt segítséget nyújtanak ügyfeleiknek, Corroventa légszárítógépek segítségével.

Lap tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com