Cégünk élelmiszerhigiéniai szolgáltatása
 
Vágóhíd
Ha együttműködik a Pannon-Protect Kft.-vel, cége valószínűleg nem fog higiéniai problémákkal küszködni. Számos szolgáltatást és felvilágosítást nyújtunk, amelyek segítségével átláthatja, ellenőrizheti vállalata higiéniai állapotát.
Gondoljon arra, hogy egy cégnél a magas higiéniai színvonal motiváltabb alkalmazottakat és elégedett vevőkört eredményez.

A PANNON-PROTECT FŐ FELADATA A PROBLÉMÁK MEGELŐZÉSE.

Kidolgoztunk egy higiéniai programot, minden olyan vállalatnak, amely valamilyen módon élelmiszerekkel foglalkozik. Ebbe a programba tanácsadás, átvilágítás és számos megelőző tevékenység tartozik, többek között élelmiszer higiéniai oktatás is.
A Pannon-Protect "alapmegállapodást" kínál Önnek, amelyet a későbbiekben különböző kiegészítő szolgáltatásokkal tehet teljessé.
A megállapodás alapján végzett munka hatékony védelmet nyújt a kártevők ellen, valamint igen magas higiéniai és termékvédelmi színvonalat biztosít. Olyan higiéniai szintet érhet el, amely egészséges környezetet és az élelmiszerek tökéletes védelmét biztosítja.

A HIGIÉNIAI PROGRAMOT AZ ÖN CÉGÉNEK TEVÉKENYSÉGÉRE SZABJUK.

Annak érdekében, hogy a Pannon-Protect olyan programot javasolhasson, amely az Ön vállalatának leginkább megfelel, először alaposan megvizsgáljuk helyiségeik higiéniai állapotát. Tüzetesen ellenőrzünk mindent a padlástól a pincéig, hogy rábukkanjunk a veszélyes területekre.
Feljegyezzük, hogy milyen intézkedésekkel akadályozhatjuk a kártevők megtelepedését valamint, hogy mit szükséges megtenni a jó higiéniai állapot megteremtéséért. Mi mindent objektíven, "friss szemmel" látunk. Nem befolyásol minket partnerünk tevékenysége, egy adott helyzet esetleges megszokása stb. Ez hatalmas előnyt jelent az átvilágításnál. A kész elemzés alapján kidolgozzuk az Önök számára legmegfelelőbb higiéniai programot. Az elemzés elkészítése díjtalan.

A DOKUMENTÁLT PROGRAM HATÉKONY ELLENŐRZÉST BIZTOSÍT.

A higiéniai program része számos vizsgálat, amelyet speciálisan képzett szakembereink végeznek el.
Az ingyenes elemzésben meghatározzuk, hogy hány ilyen vizsgálatra van szükség. A vizsgálatok során egy, a partner igényeinek megfelelő ellenőrzési listát követünk. Annak érdekében, hogy csökkentsük a kártevők megjelenésének és elszaporodásának esélyét, speciális vegyi- és mechanikus csapdákat helyezünk el. Ezek korán jelzik a kártevők esetleges előfordulását és egyúttal gátolják az épületekbe való bejutásukat is. A pontos dokumentáció jó áttekintést és ellenőrzési lehetőséget biztosít a higiéniai színvonal javítására. A felmerülő problémák gyorsan és a lehető legalacsonyabb költséggel oldhatók meg.

A PANNON-PROTECT KFT HIGIÉNIAI PROGRAMJA A KÖVETKEZŐKET NYÚJTJA.

1. Veszélyeztetettség elemzés, azaz átvilágítás, mely felderíti a veszélyeztetett területeket az élelmiszer raktárban, egyéb helyiségekben és berendezésekben. Ez az elemzés szolgál a későbbi megállapodás alapjául.

2. Megelőző ellenőrzések - a megállapodás teljes áttekinthetőséget biztosít. Felderítjük a különösen veszélyeztetett területeket, melyeket megfelelő számú vizsgálattal ellenőrzünk. Feljegyzünk minden észrevételt és javaslatot. Mindent dokumentálunk, a dokumentációt a Pannon-Protect-el állandó kapcsolatot tartó higiéniáért felelős munkatársuk az Önök számára megőrzi.

3. A megállapodáson felül a következő külön szolgáltatásokat nyújtjuk szükség szerint:

a.) Higiéniai ellenőrzés
Kvalifikált élelmiszervizsgálatokat végzünk és hasznos tanácsokat adunk a teendőkkel kapcsolatban. A dokumentálás segít a higiéniai munkák irányításában és javításában. Ellenőrző listánk tartalmazza az élelmiszer kezelése és tárolása körül előforduló kritikus pontokat.

b.) Hőmérséklet ellenőrzés

Ez az ellenőrzés azt jelenti, hogy megmérjük a hőmérsékletet a kritikus pontokon, mint például a tároló helyiségben hűtő, fagyasztó, száraz raktár stb. Digitális hőmérőkkel szúrópróba szerűen mérhetjük az áruk hőmérsékletét. Indikátorokkal kideríthetjük a nem kívánatos hőmérséklet ingadozásokat.

c.) Tisztasági ellenőrzés

Ez az ellenőrzés abban segít, hogy a vállalat munkatársai megszabaduljanak régi beidegződéseiktől és magától értetődővé váljon számukra a magasabb higiéniai színvonalhoz való alkalmazkodás. A takarítással kapcsolatban segítő tanácsokat adunk, és mikrobiológiai tisztaság-ellenőrzést vállalunk amit úgynevezett nyomólapokkal végzünk.

d.) Mikrobiológiai elemzésPékség
Ellenőrizzük az élelmiszereket és esetenként a vizet az Önök saját ellenőrzési programjának segítségével. Az elemzéseket külső laboratórium ellenőrzi, majd visszajuttatjuk azokat javaslatainkkal együtt.

e.) Élelmiszerhigiéniai személyzeti képzés

Az Önök munkahelyén tartjuk meg a képzéseket, amelyek az élelmiszerhigiénia területén alapvető és gyakorlati tudást adnak. A továbbképzés testre szabott és célja, hogy megmutassa a higiénia, a minőség és a termékbiztonság közti összefüggést. Gyakorlati feladatok segítségével a résztvevőknek rálátási képességet nyújtunk az élelmiszerhigiéniára, arra sarkalva őket, hogy megváltoztassák hozzáállásukat és bevett szokásaikat. A kurzust a svéd Élelmiszeripari Hivatal dolgozta ki, a SAMS-sel (Nagyüzemi Tanácsadó) együttműködve.

Hosszú távon azok a legelégedettebb partnereink, akikkel a legkevesebbet találkozunk. Ők ugyanis leküzdötték higiéniai problémáikat. Amennyiben igénybe veszi megelőző szolgáltatásainkat, Ön is csökkentheti a költséges működési zavarok, a kártevők és az esetleg elégedetlen vevők által okozott problémákat.

Kérjük, higiéniai programunkkal és tanácsadásunkkal kapcsolatos bővebb információért vegye fel a kapcsolatot a Pannon-Protect Kft-vel.
 
Faanyagvédelmi Tudásközpont

Telefon: 06 (26) 325 554
E-mail: 

Lap tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com