altA higiéniai szolgáltatásról röviden

Körülbelül 300 millió éve élnek a földön csótányok. Amióta vannak fák, azóta rágják őket a rovarok és élősködnek rajtuk a gombák. Az egerek és patkányok "átrágták" magukat az emberiség egész történelmén. Ma is terjesztenek járványokat és elpusztítják a termés 20-30 százalékát.

Reménytelen a helyzet?
Természetesen nem. A kártevők fölött lehet uralkodni. Mindnyájan tudjuk, hogy a természet nem ismeri a hasznos-, vagy káros élőlény fogalmát. Mi, emberek azonban kénytelenek vagyunk néhány - általunk károsnak minősített - faj egyedszámát a minimumra szorítani egyszerűen az életünk védelmében. Ezt meg lehet és meg is kell tennünk, de ez a munka know-how-t, technológiát és anyagi ráfordítást igényel. Nagyon fontos, hogy a három összetevő olyan eljárási módszert alkosson, amely a gyakorlatban is működik.

Melyealtk a veszélyeztetett területek?
Természetesen néhány munkahely és iparág "esendőbb" mint a többi, de minden tevékenység veszélyeztetett. Következmény a fertőzés, a szennyezés, a munkakiesés és bírság esetleg a vevőkör, a goodwill elvesztése lehet. Bárki, akinek ezen a területen tapasztalata van megerősítheti, hogy ilyen problémák megoldásához szakemberre van szükség. Munkánk egyik fontos része a kártevők azonosítása. Így találhatjuk meg búvóhelyeiket és így határozhatjuk meg elszaporodásuk okát. Ez a munka sok tapasztalatot, nagy szakmai gyakorlatot igényel. A rosszul megállapított diagnózis a mentesítés eredményességét veszélyezteti és további károkat okozhat.

Mikor, kinél, hol lehet jelentkezni
higiéniai probléma megelőzése érdekében, vagy kártevő, kártétel észrevételekor jelentkezzenek központunkon: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; +36 26 325 554.

Lap tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com